Dækelementer

Dækelementerne fremstilles af forskellige materialer, for at tilgodese brugernes ønsker.

Højstyrke komposit beton dæk

Rillet skridstabil overflade ikke vandsugende

Alu.- dæk:
Dækelementer af aluminiumsdørkplade er meget lette og vedligeholdelsesfrie. De bliver ved med at   skridsikre og tåler både ferskvand og saltvand. Alle samlinger er svejsede, og der er udført   støjdæmpende afstivning. Dækelementerne kan af – og påmonteres uden brug af værktøj.
roklubber, idet opbygningen kan gøres meget lav, og gør det   muligt at lave en bro med en fribordshøjde på 24 cm.

Alulandgang
 
Hos Marine Design udbyder vi alulandgange i stål i mange størrelser og varianter. Vores indstøbningsbeslag for landgang, kan blandt andet bevæges både horisontalt og vertikalt, og har bevægelige klap til landgang. 
 
Vi tilbyder også handicapvenlige landgange med lærketræ og gelænder og med rulle og klap. Se nedenstående billeder for eksempler på de forskellige landgange vi udbyder.
 
Har du brug for hjælp til en alulandgang fra Marine Design, eller har du spørgsmål om et af vores andre produkter? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt. Kontakt os via telefon på 20 13 25 65 eller over mail md@marinedesign.dk. 
 

Træ på stål:
Dækelementet fremstilles af en stålramme, som efter forarbejdning bliver varmgalvaniseret.
Efterfølgende bliver der monteret skruefaste lister af PE. Den valgte træbeklædning fastgøres med   rustfri  skruer til listerne. Der er frit valg af træbeklædning, men ofte anvendes lærk eller   hårdttræ som   mahogni. I enkelte tilfælde anvendes alm. trykimprægnerede terassebrædder.   Dækelementerne kan af   – og påmonteres uden brug af værktøj, hvilket gør vedligeholdelsen af træet   meget nem.

Fastmonteret træ:
Dækelementet fremstilles af den ønskede træsort, bliver fastgjort til flydeelementet med rustfri skruer.   Kun dækelementer over sektionssamlinger gøres demonterbare.
Dette er den enkleste måde at lave dæk på.

 


Søvandsbestandig alu dæk

Hårdtræes dæk med rustfri pullert


Sælfodring KBH Zoo platform med hård træes dæk

Trykimp træ dæk


Rillet lærke dæk


Stålramme for trædæk


 

 
FLYDEBROER BØLGEBRYDERE ROKLUBBER


PLATFORME LANDGANGE BROCHURER
-

 

Marine Design  Højrupvej 20 DK-9850 Hirtshals  Tlf  +45 2013 2565     Mail :md@marinedesign.dk

 

<