Pontonbåde

Pontonbåde får hurtigt én til at føle sig tryg på vandet. For selv om denne båd er lille, så er den bygget sådan, at den ligger godt på vandet. Derfor kan man også sejle i en pontonbåd, selvom havet viser sig fra sin urolige side. En pontonbåd følger bølgerne, og samtidig skal der meget vand indenbords, før en pontonbåd synker.

Pontonbåden er nemlig bygget op på to bananformede pontoner med luft, ovenpå dem er der et stel, som så er det, man sidder i. Desuden er båden udstyret med årer. Derudover er der stor forskel på, hvor meget udstyr der findes i en pontonbåd. Nogle har styrepult i båden, men der er også mange pontonbåde, der er motordrevne. Det kan variere efter behov.

Pontonbåde er perfekte til fiskeri, som følgebåd eller til sejlads i havneområder. Her på siden finder du vores udvalg af pontonbåde. 

Med en arbejdsbåd fra Marine Design gør vi dit arbejde nemmere. Af arbejdsbåde udbyder vi pontonbåde, der er perfekte til fiskeri. Med en pontonbåd fra Marine Design får du en praktisk båd, der er perfekt til luksus fiskeri på vandet. 
 
Vi tilbyder flere forskellige slags arbejdsbåde i forskellige varianter og størrelser. Du er dermed sikker på, at du kan finde en arbejdsbåd, der passer perfekt til dit behov. Det har aldrig været nemmere at tage ud at arbejde og fiske med en af vores pontonbåde.
 
Har du brug for hjælp til et køb af arbejdsbåd eller pontonbåd, eller har du spørgsmål om et af vores andre produkter? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt.
Kontakt os via telefon på 20 13 25 65 eller over mail md@marinedesign.dk. 
 
 

Arbejdsbåd med styrepult


Arbejdsbåd i sø


Arbejdsbåd for dykker


Arbejdsbåd


Arbejdsbåd klar til afgang


Arbejdsbåd test helt fyldt med vand


Arbejdsbåd med styrepult

 

 
FLYDEBROER BØLGEBRYDERE ROKLUBBER


PLATFORME LANDGANGE BROCHURER
-

 

Marine Design  Højrupvej 20 DK-9850 Hirtshals  Tlf  +45 2013 2565     Mail :md@marinedesign.dk

 

<